Arkivfoto: Berit Hvassum.

Forsikringsselskab melder om overskud

Bornholms Heste- og Kreaturforsikring har afholdt generalforsamling tirsdag den 7. juli ved Bornholms Brand Park.

Formand Johnny Jensen berettede om et “tilfredsstillende” 2019, hvor selskabets overskud er blevet mere en tredoblet. Det oplyser bestyrelsen i en pressemeddelelse, hvor det er uddybet, at årsagen til overskuddet er langt færre erstatninger i 2019 end i 2018. Årets resultat er dermed ifølge forsikringsselskabet selv på 95.548,33 kroner.

Johnny Jensen melder, at han ser lyst på fremtiden.

– Vi ser flere forsikringstagere med mindre antal dyr forsikret, men det betyder også, at den enkelte passer bedre på sin hest, udtaler formanden i pressemeddelelsen.

På grund af covid-19 har flere af forårets mødeaktiviteter ikke foregået, men til gengæld er der blevet holdt bestyrelsesmøde, og mange “her og nu problemer” er blevet løst over telefon og mail.

Alle medlemmer af bestyrelsen blev genvalgt ved generalforsamlingen, og bestyrelsen består dermed af Johnny Jensen, Bent Nielsen, Jørgen Ulrik Hansen, Jens Ole Riis, Kurt Rømer, Lis Holm Riis, Holger Kofoed, Søren Koch, Torben Dahl Pedersen og Vikki Blohm.

Kasserer Karen-Lisbeth Hansen fremlagde foreningens regnskab og meldte blandt andet, at den samlede forsikringssum lyder på 3.035.000 kroner.

Bornholms Heste- og Kreaturforsikringsselskab tilbyder forsikring af husdyr, og forsikrer både heste, køer, grise, får og geder. Forsikringsselskabet har cirka 100 forsikringstagere og forsikrer 175 dyr.