Pressefoto

Designerpar går hver til sit

Ingeborg Griegel og Rene Lund, der står bag virksomheden Nord+Nord, har valgt at gå hver til sit. Fremover er det designeren Ingeborg Griegel, der står i spidsen for den videre drift af tøjbutikken i Svaneke med tilhørende webshop.

Virksomheden står bag de økologiske tøjbrands Okker-Gokker Nature og Valhalla Reunion Gudhjem.

Ingeborg Griegel ejer nu virksomheden 50/50 sammen med Ocean Prawns.

I en pressemeddelelse forklarer direktør i Ocean Prawns, Daniel Barslund, at bruddet mellem de to grundlæggere sker af private årsager.

– Vi takker derfor Rene for hans mangeårige indsats og gode kreative indspark, der har været med til at sætte niveauet for der, hvor virksomheden er i dag, siger Daniel Barslund.

Rene Lund fortæller i pressemeddelelsen, at det er “vemodigt at afslutte eventyret efter 10 spændende år i den danske tøjbranche, hvor vi var blandt de første til at designe økologisk og bæredygtigt børnetøj”.

–Jeg har kastet mig over et nyt økologisk, sundt og aktivt projekt, som jeg løfter sløret for på et senere tidspunkt, fortæller Rene Lund.

Første sæson i Svaneke

Nord+Nord har gang i sin første sommer med nyt designstudio i Svaneke. Ejerne har store forventninger til stedet, fortæller de i pressemeddelelsen.

– Vi oplever flere nysgerrige gæster i butikken og en større opmærksomhed omkring vores webshop, siger Ingeborg Griegel.

Rene Lund er trådt ud af Nord+Nord, og hans ejerandel er overdraget til Ingeborg Griegel. Arkivfoto: Berit Hvassum