Mathias Christiansen får ny makker. Arkivfoto: Ole Mik

Badmintonforbund satser på ny herredouble med Mathias Christiansen

BADMINTON

Badmintonspilleren Mathias Christiansen skal igen begynde at satse på herredouble efter i et par år at have haft fuldt fokus på mix.

Forbundet Badminton Danmark har i en ny konstellation udpeget to nye herredoubler, som man fremover vil satse på.

Mathias Christiansen skal spille sammen med Niclas Nøhr, mens Mads Pieler Kolding og Frederik Søgaard skal udgøre den anden duo i landsholdstræningen.

Mathias Christiansen skal dog fortsat fokusere primært på sin mixeddouble, men i herredouble skal han træne med Nicklas Nøhr og spille de turneringer, som parret har mulighed for. Det er for at få begge spillere i gang i herredoublekategorien, oplyser Badminton Danmark på sin hjemmeside.

– Vi har en klar ambition og målsætning om at vinde medaljer til Danmark, og hvis vi skal fortsætte med at gøre det, er det selvsagt vigtigt at få fremtidens spillere med, cheflandstræner Kenneth Jonassen ifølge Ritzau.

– Derfor har vi kigget på, hvordan vi kan lave nogle nye konstellationer som bedst muligt understøtter næste generation af topspillere i deres udvikling, siger Kenneth Jonassen.

Den erfarne badmintonspiller Carsten Mogensen stopper i den forbindelse på Det Nationale Elite Træningscenter i badminton efter 19 år.